Bouwupdates Woonzorgcentrum Zuyderland in Echt

Geachte buur,

Hieronder vindt u informatie over de belangrijkste werkzaamheden van het nieuw te bouwen woonzorgcentrum aan de Mussenstraat in Echt.

BAM Wonen bouwt in opdracht van woningcorporatie Nester en Zuyderland een woonzorgcentrum. Een warm thuis voor mensen met dementie en ouderen die vanwege lichamelijke aandoeningen zorg nodig hebben. Als alles volgens planning verloopt, leveren we het project in het voorjaar/de zomer van 2023 op.

 

Informatie voor de komende weken:

 

Week 23 Week 25 Week 27 Week 29 Week 31 t/m 34

 

Start stelwerk

 

Start metselwerk

Start lijmwerk 2e verdieping               

Storten 1e dakvloer

 

Bouwvakvakantie              

 

 

Op de website verbeterdebouw.nl kunnen omwonenden, voorbijgangers en geïnteresseerden 24 uur per dag, 7 dagen per week meldingen plaatsen. Deze meldingen (vragen, klachten, tips en complimenten) komen rechtstreeks bij de projectverantwoordelijke(n) terecht. Transparant, laagdrempelig en een continue proces. De meldingen én de reactie van het bouwbedrijf op de melding zijn voor iedereen zichtbaar.

De meldingen via verbeterdebouw.nl worden gebruikt om het project naar een hoger niveau te tillen en om verbeteringen door te voeren. Bewuste Bouwers maakt werk van je melding en probeert zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen, zodat we de slogan waar blijven maken: Bewuste Bouwers, beste buren.