Nieuwbouw

Conceptueel bouwen of maatwerk?

Voor nieuwbouw bieden we twee oplossingen: met conceptueel bouwen maken we een snel en efficiënt bouw- en ontwikkelingsproces mogelijk. En in situaties waarin bouwen met concepten de oplossing niet is, bieden we gedegen maatwerk.

Onze bewoners willen comfortabele woningen, het liefst met een aangenaam prijskaartje. En als het ‘thuis’ er nog niet is, dan kan de bouw van de woning niet snel genoeg verlopen. Met conceptueel bouwen komen we aan die wensen tegemoet. Het ontwikkel- en bouwproces verloopt sneller en dat betekent ook lagere kosten. Bovendien maakt conceptueel bouwen foutloos bouwen mogelijk. Samen met vooraanstaande partners werken we continu aan het verbeteren van onze producten op het gebied van conceptueel bouwen.


 

Conceptuele nieuwbouw

Onder de noemer Nieuwbouw Concepten bieden we kwalitatief hoogstaande conceptwoningen aan voor alle doelgroepen, waaronder starters, gezinnen, doorstromers en senioren. Ons uitgangspunt is een referentiewoning die we efficiënt (volgens gestandaardiseerde lean-principes) realiseren, samen met vaste co-makers. Binnen 90 dagen. 

De markt vraagt ook om keuzemogelijkheden. Daarom bieden we onze referentiewoning in talrijke varianten aan, met diverse indelingen en architectonische smaken. Nederland telt al meer dan 16.000 conceptwoningen, met honderden verschillende gezichten. Dit bewijst de kracht van conceptueel bouwen.
Lees meer


 

Maatwerk: Wensgericht bouwen

Concepten zijn voor u misschien niet in alle gevallen de oplossing. Daarom bieden wij naast conceptueel bouwen ook maatwerk: we beschikken over alle kennis, kunde en ervaring om de meest uiteenlopende en complexe huisvestingsvraagstukken op te lossen. Samen met andere partijen gaan we op zoek naar de beste, meest duurzame en efficiënte oplossingen.
Lees meer


 

Optimale klantbeleving met Dit is mijn Thuis

Hoe gaat mijn buurt er straks uitzien? Wat wordt de sfeer van mijn nieuwe woning? Hoe maak ik van mijn huis ook echt een thuis? De koper van een nieuwe woning zoekt op veel vragen een antwoord. Een huis kopen gaat dan ook over veel meer dan alleen de bakstenen. Via Dit is mijn Thuis informeren, inspireren en begeleiden wij de koper bij het nemen van alle beslissingen tijdens zijn persoonlijke woonreis. Vanaf het eerste oriëntatiemoment tot aan de oplevering. 
Lees meer