BAM Wooncollectie voor nieuwbouw

Aangenaam wonen toegankelijk voor iedereen. De BAM Wooncollectie komt aan deze wens tegemoet. We hebben ons hiervoor laten inspireren door populaire architectuurstijlen, woonsferen en leefwijzen. Waarbij we gebruik maken van de beste materialen, slimste processen en nieuwste technieken. 

De combinatie van topkwaliteit, keuzevrijheid, duurzaamheid en prijsstelling maken de BAM Wooncollectie zeer aantrekkelijk voor iedere belegger, ontwikkelaar of corporatie.

Conceptueel bouwen: leren en doorontwikkelen

De BAM Wooncollectie voor nieuwbouw is het resultaat van 25 jaar ervaring in conceptueel bouwen en uitvoerig onderzoek onder bewoners naar hun woonwensen en -behoeften. De uitkomsten hebben we vertaald naar woonproducten die uitgaan van praktische indelingen, uitgevoerd in de meest gewilde architectuurstijlen.

Lagere bouw- en ontwikkelingskosten 

De BAM Wooncollectie hebben we ontwikkeld met AM en een vaste groep co-makers. Alle ‘bouwstenen’ zijn zo op elkaar afgestemd dat een optimaal ontwerp en integraal proces is ontstaan. Deze optimalisatieslag leidt tot substantieel lagere bouw- en ontwikkelingskosten en een spectaculaire verkorting van de bouwtijd.


 

'Dankzij BAM Wonen houd ik de risico's beperkt'

Barend Olde Rikkert, ontwikkelaar en directeur bij Expo Vastgoed

 

 


 

Procesinnovatie

In een traditioneel proces wordt veel tijd en geld besteed aan het ontwerp, de constructie, het installatieadvies en de EPC-berekeningen. Al die kosten moeten worden terugverdiend met dat ene project. Met de BAM Wooncollectie worden deze ontwikkelkosten niet steeds opnieuw gemaakt zijn. De collectie bestaat namelijk uit woningen die architectonisch, constructief en energetisch al helemaal zijn ontworpen. 

Zelfs de verhuurtekeningen en technische omschrijving zijn al gereed. Dat bespaart u veel tijd en kosten. De bouwkosten voor de BAM Wooncollectie zijn volledig transparant. De enige bijkomende kosten zijn locatiegebonden kosten, zoals grondkosten, paallengtes en het bouwrijp maken van de locatie.

De voordelen van de BAM Wooncollectie

•    Keuze uit 8 woningtypes.
•    Keuze uit de 3 populairste architectuurstijlen.
•    Gegarandeerde planning en projectprijs.
•    Verkorte ontwikkeltijd van 3 jaar naar 6 maanden.
•    Binnen 1 maand een volledig projectplan.
•    Binnen 1 dag zijn projectkansen inzichtelijk, met haalbaarheidsstudie.