Renoveren

Concept of maatwerk?

Waardevaste en duurzame woningen in een leefbare omgeving. Woningen die nu en morgen optimaal wooncomfort bieden. We bieden twee producten om dat mogelijk te maken.


 

Conceptueel Renoveren

Onder de noemer Renovatie Concepten voeren we renovatieprojecten uit aan de hand van een gestandaardiseerde werkwijze waarbinnen veel keuzevrijheid is. Hierbij gaan we uit van referentiewoningen. We combineren twee sterke punten: onze kwaliteiten op het gebied van product- en procesdenken en onze jarenlange ervaring in de uitvoering van grootschalige renovatietrajecten. Het resultaat: een korte voorbereidingstijd en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Lees meer

 


 

Renoveren op maat

Ook als we traditioneel renoveren (maatwerk) laten we zien waarom we toonaangevend zijn. We blijven binnen het budget en leveren het werk op tijd op. We maken de woningen zo duurzaam en comfortabel mogelijk. En uiteraard doen we dat altijd in nauwe samenspraak met de bewoners. Hiervoor hebben we twee toolkits:

  • De Toolkit Bestaande Bouw: een pakket van negentig praktische, wetenschappelijk onderbouwde oplossingen voor de duurzame verbetering van verouderende woningvoorraden.
  • De Toolkit Bewonerscommunicatie- en participatie: een toolkit waarmee u als opdrachtgever de communicatie- en participatiestrategie vormgeeft en uitvoert.

Lees meer


 

'Verduurzaming van ons woningaanbod geeft mij de zekerheid die ik zoek'

Dennis Verhagen, portefeuillemanager Woningen en Winkels Nederland, MN