Conceptueel renoveren: innovatief en toekomstgericht

Met een conceptuele en marktgerichte aanpak verduurzamen wij huurwoningen en –appartementen. Dat doen we met innovatieve oplossingen die hun waarde hebben bewezen. Zoals nul-op-de-meterwoningen en pakketten voor label B, A en onderhoud. We garanderen dat 70 procent van de bewoners instemt met de renovatie. We adviseren, ontzorgen en bieden het bewonersparticipatietraject aan op basis van no cure, no pay. Met deze toekomstvaste aanpak lopen we voorop en leveren we een betekenisvolle bijdrage aan de transitie naar duurzame energie.

Voordelen van conceptueel renoveren

  • Bewoners staan bij ons centraal voor, tijdens en na het renovatieproces.
  • Wij geven 100 procent financiële zekerheid in onze projecten.
  •  We hebben essentiële kennis in huis, waaronder EPA-adviseurs en een R&D-team dat is gespecialiseerd in nul-op-de-meter.
  • We zijn kostenefficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk.
  • Door conceptueel te werken, verloopt de planvorming twee keer zo snel en kunnen we binnen drie maanden starten.
  • We zijn koploper met al meer dan 1.109 gerealiseerde nul-op-de-meterwoningen (NOM).

 

Samenwerken met hetzelfde uitgangspunt: de huurder centraal!

 

Henry Jongerden en Pascal Holleman van BAM Wonen praten met MVGM Wonen over de samenwerking 

BAM Wonen startte in januari met het renoveren van 250 woningen aan de Bonifaciuslaan in Hilversum, eigendom van het ASR Dutch Core Residential Fund. Om de huurders van de vijf complexen enthousiast te maken voor de werkzaamheden én ze tijdens het traject goed te begeleiden, werkt het BAM-team nauw samen met beheerder MVGM Wonen. Een gouden combinatie, zo blijkt. ‘We leren ontzettend veel van elkaar.’
Lees het hele interview hier


 

BAM Wooncollectie voor bestaande bouw

Met de BAM Wooncollectie laten we zien dat we denken in oplossingen en niet in stenen. Het is ons overtuigende antwoord op de complexe vraagstukken die spelen in de woningmarkt. Met de Bam Wooncollectie maken we comfortabel en betaalbaar wonen voor iedereen bereikbaar.
Lees meer