Maatwerk renovatie

Als woningcorporatie staat u vanuit uw sociale doelstellingen voor de grote opgave om uw woningbezit te verduurzamen. Uw bewoners willen daarbij graag een fraaie uitstraling, meer comfort en een veilig gevoel in hún thuis. En natuurlijk lage woonlasten! Pas dan is er sprake van een duurzame woning. Hierom zijn uw wensen per project verschillend. Dit vraagt maatwerk. Wat betreft de werkzaamheden die nodig zijn, en de mate waarin u zelf intensief bij de werkzaamheden betrokken bent of juist zoveel mogelijk uit handen wilt geven.

Optimale aanpak
Maar wat is de optimale aanpak? Wat kan er technisch aangepast worden om op het gewenste kwaliteits- en comfortniveau te komen? Wat is de woonwens van uw bewoner en welk budget is er beschikbaar? Is het beter om alles in één keer tegelijk te verbeteren of is het juist verstandig om stap voor stap woningen tot het niveau van CO2 neutraal in 2050 te brengen? Wij bieden maatwerk in het veilig, gezond, comfortabel, circulair en toekomstbestendig maken van uw woningen. Zowel bij groot onderhoud, renovatie als transformatie. Net wat past bij uw wens en opgave is een goede omschrijving van onze werkzaamheden.

Planontwikkeling
Wij hebben de kennis en ervaring om mee te denken bij het vaststellen van het optimale renovatie pakket. Naar het zoeken van de juiste balans die precies past bij uw situatie. Vaak moeten wensen en gedachten eerst nog verder uitontwikkeld worden. Samen met onze specialisten pakken wij samen met u deze maatwerk-handschoen op en ontwikkelen meerdere scenario’s. Wij denken vooruit: beheer en onderhoud, toekomstwaarde, leefbaarheid en wooncomfort staan voorop naast gezondheid, energie, veiligheid en milieu. Vanuit deze gedegen planontwikkelingsfase starten wij een soepel en voorspelbaar uitvoeringsproces voor uw bewoners.

Vakkundige uitvoering
Ervaring en vakmanschap. Voor zowel eenvoudige als complexe hoog niveau ingrepen. Wij hebben met ons ervaren team van specialisten, eigen timmerlieden en onze vaste co-makers vanzelfsprekend ook het vakmanschap om de gezamenlijke plannen uit te voeren. Ook als tijdens het werk onverwachte verrassingen achter een muur tevoorschijn komen, weten wij welke veilige en budgetverantwoorde oplossingen mogelijk zijn.  

Duurzame samenwerking
Het plan en het budget van u als opdrachtgever is het startpunt en zijn de belangen van uw bewoners doorslaggevend, waardoor wij met u een duurzame samenwerking kunnen opbouwen. Zo kunnen we steeds beter inspelen op uw behoefte. Wij denken graag mee in alle fasen van uw projectplan. Of het nu gaat om een vaag idee of een vastomlijnd concept, u mag van ons maatwerk verwachten.