BAM Wooncollectie voor nieuwbouw

Aangenaam wonen toegankelijk voor iedereen. De BAM Wooncollectie komt aan deze wens tegemoet. We hebben ons hiervoor laten inspireren door populaire architectuurstijlen, woonsferen en leefwijzen. Waarbij we gebruik maken van de beste materialen, slimste processen en nieuwste technieken. De combinatie van topkwaliteit, keuzevrijheid, duurzaamheid en prijsstelling maken de BAM Wooncollectie zeer aantrekkelijk voor iedere belegger, ontwikkelaar of corporatie.

In de BAM Wooncollectie bieden we tien types grondgebonden woningen, met verschillende gewilde architectuurstijlen en indelingen. De verschillende woningtypes zorgen voor een aantrekkelijke variatie. Daarnaast zijn de conceptuele woning naar eigen wens aan te passen met diverse indelingsvarianten. Zo helpt Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken.  
 

Hoef en Haag

Hoef en Haag

Ontwerpvrijheid

Om in één oogopslag de mogelijkheden van nieuwbouw met de BAM Wooncollectie te zien, hebben we de Woningconfigurator ontwikkeld. Met deze configurator kunt u alvast een kijkje nemen in de diverse woningen. Maak uw keuzes van grof naar fijn, van jaren ’30, oud-Hollandse of moderne architectuurstijl, tot woningtype en afwerking en we hangen er meteen een prijskaartje aan. Plus een technische omschrijving. Zo weet u als opdrachtgever ook direct waar u financieel aan toe bent als u met ons in zee gaat.

 

 

De voordelen van de BAM Wooncollectie

Kiezen voor de BAM Wooncollectie is kiezen voor:

  • Keuze uit acht woningtypes
  • Keuze uit de drie populairste architectuurstijlen
  • Gegarandeerde planning en projectprijs
  • Verkorte ontwikkeltijd van drie jaar naar zes maanden
  • Binnen één maand een volledig projectplan
  • Binnen één dag zijn projectkansen inzichtelijk, met haalbaarheidsstudie