Nieuwbouw: uw gebouw dat voldoet aan alle eisen

U wilt graag een nieuw gebouw. Wij willen én kunnen graag bouwen. Doordat BAM Wonen onderdeel is van de Koninklijke BAM Groep, hebben we veel kennis en expertise in huis. Wij leveren kwaliteit. Onze uitgebreide ervaring maakt dat een nieuwbouwproject geen verrassing voor ons kent. Ons netwerk op landelijk, regionaal en lokaal niveau zorgt ervoor dat bouwprocessen versnellen, waardoor uw gebouw snel en betaalbaar kan worden neergezet. Wij maken uw gebouw toekomstbestendig, door circulair en natuurinclusief te bouwen. U blij, bewoners tevreden, wij een praktijkcase waar we trots op zijn.

Tango Utrecht

Nieuwbouw Tango. 178 sociale huurwoningen in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn

Nieuwbouw dat bij u past

Als u een nieuwbouwwens heeft, gaan wij graag in een zo vroeg als mogelijk stadium met u om tafel. Wij willen namelijk de beste oplossing beiden voor uw vraag. Dit klinkt logisch, maar in de praktijk zien wij helaas andere dingen gebeuren. Of u krijgt een standaard woning met weinig tot geen variatie of u krijgt maatwerk met meerwerk, waardoor het gebouw onbetaalbaar wordt. Wij kijken of één van onze conceptwoningen voldoet aan uw vraag of dat we moeten bouwen op maat, waarbij we afwijkende bouwwensen en -eisen technisch en financieel haalbaar maken. Uiteraard in nauw overleg met u en onze bouwpartners. Maar ook voor zeer complexe projecten waarbij woonruimte wordt gecombineerd met commercieel vastgoed en voorzieningen zoals ondergrondse parkeergarages, kunt u bij ons terecht. Het resultaat: toekomstbestendige nieuwbouw dat voldoet aan alle eisen.

In het kort

  • One-stop-shop: wij kunnen aan uw vraag voldoen
  • Kennis en expertise in huis: wij leveren kwaliteit
  • Groot landelijk en lokaal netwerk: wij versnellen het proces en krijgen de opdracht voor elkaar

Case: Willem Witsenplein in Den Haag

Het project op het Willem Witsenplein in Den Haag laat een geslaagde combinatie zien van nieuwbouw en transformatie. Het monumentale pand in de binnenstad van de hofstad is volledig gestript en uitgebreid met nieuwbouw, waardoor er o.a. 54 appartementen en vier penthouses zijn ontstaan. 
Lees meer