Nieuwbouw op maat: betaalbaar én haalbaar

Wij leveren maatwerk op locaties die niet om de standaard vragen. BAM Wonen maakt met Nieuwbouw op maat afwijkende bouwwensen en -eisen technisch en financieel haalbaar. Zo’n betaalbaar maatpak realiseren we zowel voor de sociale sector als voor het hoge segment. Of we nu bouwen op een braakliggend terrein of inpassen in een bestaande situatie, u krijgt de oplossing die past bij de duurzame wensen van de toekomstige bewoners. En een gebouw dat voldoet aan de wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb).

Fultonbaan_appartementen_Nieuwegein

126 sociale huurappartementen Fultonbaan in Nieuwegein

Eén bouwteam, één taak

U heeft een bijzonder plan en zoekt naar de beste oplossing op maat. Met Nieuwbouw op maat bent u verzekerd van onze expertise en ervaring op het gebied van maatwerk van nieuwbouwwoningen, zowel grondgebonden als gestapeld. De roep om betaalbare en duurzame woningen nodigt ons uit tot verdergaande stappen in het bedenken en uitvoeren van oplossingen in techniek en assemblage. Dit doen wij met een vast bouwteam en met een vaste pool co-makers. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring bereiken we samen met onze partners de beste kwaliteit met de nieuwste techniek. We gaan graag een partnerschap aan met u en investeren in een duurzame samenwerking met onze bouwpartners. Daardoor zijn we méér dan alleen een bouwer: een regisseur van de bouwketen.

Meewerken aan onze nieuwbouwprojecten op maat en zo een bijdrage leveren aan het oplossen van de woningnood? Neem dan contact met ons op. 
 

In het kort

 

  • Betaalbaar & haalbaar
  • Van sociale huur tot aan hogere segment
  • Inpassing in bestaande situatie
  • Gebouw conform wet Kwaliteitsborging voor het bouwen

 

Case: Houtbouw aan Ambachtslaan in Veldhoven voor ‘thuis

In Veldhoven hebben we voor Woonstichting ‘thuis een portiekflat met 28 appartementen vervangen door een circulair gebouwd appartementengebouw. Daarin zijn 56 sociale huurappartementen gebouwd, speciaal voor kleine huishoudens. Het gebouw heeft een houten draagconstructie met een houten buitengevel en heel veel groen. Ook de buitenruimte is groen ingericht.

Lees meer