Speciale Projecten: méér dan een gebouw

De speciale projecten die BAM Wonen aanneemt en uitvoert, leveren een multifunctionele woonomgeving op. De opdrachtgever krijgt meer dan een gebouw; de leefomgeving krijgt een boost. Onze complexe projecten bestaan niet alleen uit woningen, maar ook uit voorzieningen, zoals parkeergarages, commercieel vastgoed voor bijvoorbeeld fitnesszaken, restaurants en flexibele werkplekken. We denken ook aan de leefomgeving door het aanleggen van binnentuinen en desgewenst integrale beveiligingssystemen. En dat tegen een betaalbaar tarief, zodat ook uw project rendabel is.

Nieuwbouw 130 woningen Crossover in Amsterdam

Nieuwbouw 130 woningen Crossover in Amsterdam

Afwijkend en toch betaalbaar
Heeft u een grootschalig project dat afwijkt van de standaard? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij combineren de vakkennis van de verschillende disciplines die nodig zijn om uw project te laten slagen. Hierbij nemen wij u werk uit handen, door een BLVC-plan (Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie) op te stellen, in te dienen bij de gemeente en uit te voeren. Samen met u bepalen wij het architectonische aanzicht. Hierbij maken wij zoveel als mogelijk gebruik van duurzame materialen. U krijgt hierdoor een unieke woonomgeving, gebouwd naar uw eigen smaak, maar door de conceptuele benadering toch betaalbaar.

Werken bij
Meewerken aan onze complexe projecten en zo een bijdrage leveren aan een duurzamere woonomgeving? Bekijk onze vacatures hier

In het kort 

  • Grootschalige projecten die afwijken van de standaard
  • Multifunctionele bouw = multifunctionele woonomgeving
  • Maatwerk in de architectuur
  • Eén aanspreekpunt tijdens de hele uitvoering

Case: Crossover, 130 duurzame appartementen in Amsterdam

Crossover in Amsterdam wordt een geavanceerd duurzaam en multifunctioneel gezond gebouw voor ondernemers en starters op de woningmarkt. Het gebouw bestaat in totaal uit 120 starterswoningen voor woningstichting De Key en 10 koopwoningen. Crossover speelt daarmee in op een toenemende behoefte aan gezond stedelijk wonen en werken op een bereikbare locatie, maar binnen een diverse leefgemeenschap. Het gebouw krijgt twee certificaten bij oplevering: BREEAM-NL Outstandig en WELL- Core, uniek voor mixed use gebouwen in Nederland. 

Lees meer