Verduurzamen met Fits past iedereen

BAM Wonen beschikt als enige bouwpartner over het volledige NOM keur. Dit is hét bewijs dat wij de verduurzamingsspecialist bij uitstek zijn. Maar nul-op-de-meter (NOM) met voorzetgevels is niet in alle gevallen haalbaar, rendabel of wenselijk. Daarom komt BAM Wonen nu met de flexibele maatwerkoplossing Fits. Met Fits verduurzaamt u op uw eigen tempo, in één keer of in stappen, naar een gasloze woning: haalbaar en betaalbaar.

fits uitsnede

De variabele verduurzamingsoplossing die bij u past
Fits is de meest flexibele manier om bestaande huurwoningen te verduurzamen in uw eigen tempo: op een haalbare en betaalbare manier. Met Fits kunt u in fases verduurzamen. Zo bieden wij DakFit, Muurfit, RaamFit, VloerFit en EnergieFit. Elke Fit biedt u keuzes in hoogwaardige toepassingen voor de gewenste netto warmtevraag. Combineer de Fits die bij uw verduurzamingsopgave passen en bepaal zelf het tempo.

Met Fits zit u aan de knoppen en bepaalt u zelf het investeringsniveau, uw financieringsprincipe, de techniek, het onderhoud én de uitstraling zonder vast te zitten aan één oplossing voor één prijs. Fits maakt investeren voor woningcorporaties begrijpelijk en spijtloos. Zo verduurzamen we zonder twijfel.

EPV-grens zonder voorzetgevel
Fits is de meest rendabele manier om bestaande rijwoningen te verduurzamen. Hoe hoogwaardiger de verduurzaming van een woning, hoe hoger de energieprestatievergoeding (EPV). Voor een maximale EPV blijft verduurzamen met voorzetgevels het beste. Maar met Fits is het nu ook mogelijk om de warmtevraag te beperken tot onder de EPV-grens, vanwege een innovatief hoogwaardig isolatiemateriaal. Hierdoor is een voorzetgevel niet meer strikt noodzakelijk om te verduurzamen en om toch een EPV te ontvangen. De hoge isolatiewaarde, onze jarenlange ervaring en onze bewezen concepten maken dat wij een prestatiegarantie kunnen afgeven aan u en uw huurders. De huurder zit er warmpjes bij en u voldoet aan de verduurzamingseisen en dat op een rendabele manier.

Meewerken aan onze renovatieprojecten met een natuurlijke fit voor onze opdrachtgevers en zo een bijdrage leveren aan een duurzamere woonomgeving? Neem dan contact met ons op. 

In het kort 

  • Met Fits haalbaar en betaalbaar naar een gasloze woning: in één keer of in stappen
  • Flexibel verduurzamen met Fits: u bepaalt het investeringsniveau
  • Zonder voorzetgevel toch een EPV (indien gewenst)

Case: Verduurzaming 19 sociale huurwoningen nul-op-de-meter in Steenwijk met Fits

In opdracht van Woonconcept verduurzaamt BAM Wonen 19 sociale huurwoningen uit begin jaren zeventig naar nul-op-de-meter (NOM) in Steenwijk. De sociale huurwoningen aan de Baltersstraat, Preistingestraat en Cueperstraat worden niet alleen verduurzaamd en gasloos, maar ook zo aangepast dat bewoners er zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.  In Steenwijk zetten we Fits in om de woningen in één keer te verduurzamen naar NOM.
Lees meer