AM start verkoop woningen vervolgfase Tuinveld ’s-Gravenzande

26 oktober 2015 09:46 - BAM Wonen bv

AM start woensdag 28 oktober de verkoop voor twintig woningen in de derde fase van Tuinveld in ‘s-Gravenzande. Het aanbod bestaat uit zowel rijwoningen als twee-onder-een-kapwoningen. De prijzen zijn vanaf circa € 275.000 tot en met € 405.000 v.o.n.

AM ontwikkelt in het nieuwbouwplan Tuinveld ruim 400 woningen. Met de naderende oplevering van 54 woningen zijn binnenkort meer dan 350 woningen bewoond. De wijk is gelegen aan de noordkant van ’s-Gravenzande en kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene en waterrijke inrichting. 

Woninginformatie

Het woningaanbod in de nieuwe fase bestaat uit twaalf rijwoningen type Bellefleur L. Deze woningen worden in twee blokken van zes woningen gerealiseerd. Daarnaast worden vier geschakelde twee-onder-een-kapwoningen (type Elan) aangeboden met een Oudhollandse architectuur. De vier overige woningen zijn eveneens twee-onder-een-kapwoningen (type Gala). Deze worden gekenmerkt door de jaren dertig stijl. 

Het ontwerp van de woningen is ontleend aan de BAM Wooncollectie en is afkomstig van AM Concepts, architect Benedict Kraus. Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland. Zie voor meer informatie over Tuinveld www.wonenintuinveld.nl.

De start verkoop vindt plaats in De Kiem aan de Koningin Julianaweg 91 in ’s-Gravenzande van 15.00 tot 18.00 uur. Vertegenwoordigers van AM en betrokken makelaars zijn woensdag 28 oktober aanwezig om informatie te verstrekken over het plan en vragen te beantwoorden. Daarnaast is uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar.

Victor&Wonen

Tijdens de start verkoop wordt eveneens het ‘Victor&Wonen’ concept gepresenteerd. Dit concept biedt kopers de keuze hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een Woonsfeer naar keuze. Binnen het concept zijn 6 eigentijdse Woonsferen gecreëerd en zijn er diverse mogelijkheden om de indeling van de woning aan te passen naar de Leefwijze van de koper. Victor&Wonen is een ontwikkeling van BAM Woningbouw en Victor Meuwissen (interieurdesigner).