Start nieuwbouw "Wonen in de fontein" te Lieshout

4 februari 2015 12:48 - BAM Wonen bv

In maart 2015 start definitief de bouw van nieuwbouwproject ‘wonen in de Fontein’ in Lieshout. Het project is gelegen op het terrein tussen de Klumper en de Nieuwstraat. De projectnaam is een verwijzing naar de oude basisschool die voorheen op de locatie gevestigd was. Woningcorporatie Wocom (voorheen woningstichting Laarbeek) ontwikkelt de locatie met in totaal circa 24 woningen, zowel huur- als koopwoningen. BAM Woningbouw zal de woningen realiseren.

Het project omvat 14 patio bungalows met een huurprijs van circa € 603,-, 6 tweekappers met een huurprijs van circa € 705,- en 4 ruime tweekappers incl. garage met verkoopprijzen van € 239.500,- tot € 249.500,-. De architect die de woningen heeft ontworpen is De Loods uit Aarle Rixtel. De omgevingsvergunning is in december 2014 aangevraagd. Naar verwachting zullen eind 2015 de eerste bewoners hun intrek nemen. 

De woningen zijn goed geïsoleerd en krijgen een energielabel A. Alle woningen hebben vloerverwarming op de begane grond, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. De koopwoningen zijn voorzien van een luxe afwerking met complete keuken en luxe badkamer. 

De verkoop van de woningen is reeds gestart via Van den Hurk Makelaars te Beek en Donk. Verhuur verloopt via Wocom. Voor meer informatie kan men terecht op: www.wonenindefontein.nl