Gemeente Weert en BAM maken project Thuis in Weert haalbaar voor starters op de woningmarkt

26 maart 2015 13:03 - BAM Wonen bv

Gemeente Weert en BAM hebben de VON-prijzen van het project Thuis in Weert verlaagd. Dit betekent voor het nieuwbouwproject Thuis in Weert dat het merendeel van de woningen valt binnen de starterslening regeling van de gemeente Weert. Starters op de woningmarkt krijgen hierdoor de kans om een nieuwbouwhuis binnen dit project te kopen.

Thuis in Weert

Op de hoek Sutjensstraat / Victor de Stuerstraat in de traditionele Weerter wijk Keent worden achttien sfeervolle gezinswoningen gebouwd in een Oud Hollandse architectuurstijl. Het bijzondere aan dit project is dat kopers hun huis woonklaar kunnen laten opleveren, met veel uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.

Met Victor&Wonen een eigen thuis creëren

Met de unieke mogelijkheden van Thuis in Weert is naast de standaard indeling, het huis in te delen in een Leefwijze die bij de bewoner past. Per verdieping kan een Leefwijze worden gekozen, met ieder hun eigen variaties. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor één van de Woonsferen. Hierdoor creëert de koper de ideale woning die past bij zijn woonwensen.

Gemak en comfort

Speciaal voor BAM Woningbouw heeft interieurdesigner Victor Meuwissen de Leefwijzen en Woonsferen gecreëerd onder de naam Victor&Wonen. Victor: “Het is eigenlijk heel simpel. De koper kan zelf de Leefwijze van zijn nieuwe huis kiezen. Daarna inspireren we iedereen met vijf verschillende Woonsferen: romantisch, klassiek, natuurlijk, eigenwijs en design. De gekozen sfeer komt terug in de kleuren van de muren, de vloeren, de badkamer, de keuken en in de verdere afwerking. Laat je inspireren en creëer je eigen thuis in de handige online inspiratietool op thuisinweert.nl.’ 

Starterslening

Om het starters op de woningmarkt makkelijker te maken een passende woning te kopen, is er als aanvulling op een 'normale' hypotheek de Starterslening. Interessant, want de koper betaalt de eerste drie jaar geen rente en aflossing. De Starterslening is altijd een aanvulling op de normale hypotheek. Meer informatie over de Starterslening is te vinden op thuisinweert.nl

Aanstaande zaterdag 28 maart

Tijdens de NVM open huizen route is iedereen van harte welkom! Van 11.00-15.00 uur kun je binnenlopen op kantoor bij René Dwars Makelaardij (Emmasingel 5 in Weert) voor het ophalen van de verkoopbrochure of meer informatie.

Donderdag 23 april is iedereen van harte welkom op de inloopavond. Deze vindt plaats tussen 19.00 en 20.00 uur op het kantoor van René Dwars makelaardij. Tijdens deze avond kun je alle informatie over het project ontvangen en je inschrijven voor jouw favoriete woning.