Start bouw fase 3A Het Balkon van Maassluis gevierd

10 maart 2015 12:59 - BAM Wonen bv

In december is aannemer BAM Woningbouw begonnen met de bouw van 11 woningen in fase 3A van Het Balkon van Maassluis. Vrijdag 6 maart vierde Ontwikkelingscombinatie Balkon (een samenwerking van BPD en Maasdelta Groep) de start met een officiële handeling door wethouder Arnold Keijzer. Samen met kopers Hamit Alptekin en Kubra Zevenbergen werd door de wethouder de eerste steen gemetseld.

Na dit feestelijke begin van de bijeenkomst begaf het gezelschap zich richting de naastgelegen brede school CBS Het Balkon. Hier maakten nieuwe buren nader kennis met elkaar onder het genot van een hapje en drankje. 

Een gevarieerd aanbod

Dat in december al gestart is met de bouw, is te danken aan de succesvolle verkoop. Binnen drie maanden was 70% van de woningen verkocht. Verkoopmanager bij BPD, Ewoud Houwink, reageert enthousiast. “Een prachtig resultaat, zeker in deze tijd. Toch verbaast het me niet. De 11 woningen werden in maar liefst drie verschillende types aangeboden en daarmee bood het plan voor elk wat wils. De woningen liggen direct naast de Brede School CBS Het Balkon aan de Jacob van Heemskercklaan. De twee appartementen van het type Galjoen liggen op de begane grond, daarboven vind je de maisonnettes van het type Schoener en tussen de appartementen in worden de eengezinswoningen van het type Fregat gebouwd.” Ook interesse om te wonen in Het Balkon van Maassluis? Er zijn nog enkele woningen van de eengezinswoningen typen Kogge en Karveel beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod op www.hetbalkonvanmaassluis.nl 

Het Balkon van Maassluis

Het Balkon van Maassluis ligt direct aan de Nieuwe Waterweg. Om precies te zijn: tussen winkelcentrum Koningshoek, het historische centrum van Maassluis en bedrijventerrein Nieuwe Waterweg. Een bijzondere plek, zó dicht bij de natuur. In vier fasen worden circa 875 woningen gerealiseerd. Zowel huur- als koopwoningen in het lage, midden- en hogere segment en zowel eengezinswoningen als appartementen.