Wederom ketensamenwerking in nieuw grootonderhoudsproject in Tilburg

10 maart 2015 12:58 - BAM Wonen bv

Onlangs ondertekenden Frank van Kalken, regiodirecteur van BAM Woningbouw Zuid en Nina Viegers, manager Bestaand Vastgoed van WonenBreburg, de samenwerkingsovereenkomst voor het groot onderhoud aan de twee flats aan de Sweelincklaan in Tilburg. Het groot onderhoud aan de 198 woningen gaat deze zomer van start.

Voor WonenBreburg is de belangrijkste reden voor ketensamenwerking met BAM de gebleken succesvolle aanpak van de grootonderhoudsprojecten aan de Puccini-, Mascagni- en Perosistraat in Tilburg. Bij de ondertekening waren de ketenpartners van BAM aanwezig, ComfortServices en Sankomij. Samen met BAM vormen zij de keten voor dit project. BAM is de derde marktpartij waarmee WonenBreburg een ketensamenwerkingsproject aangaat.

BAM werkte vanaf het begin intensief samen met de specialisten en onderaannemers op de werkvloer. De planning werd hierdoor veel strakker, met als resultaat dat de woningen eerder klaar waren. De voormannen op de bouw kregen meer verantwoordelijkheid, waardoor er meer tijd was voor de bewoners.