AM geeft startsein bouw woningen Tuinveld ’s-Gravenzande

13 april 2015 14:09 - BAM Wonen bv

AM geeft woensdag 15 april het startsein voor de realisatie van de volgende 28 woningen in de derde fase van Tuinveld. De bouw van de eerste 26 woningen in deze fase is reeds gestart in november en door de voorspoedig lopende verkoop kan AM samen met BAM Woningbouw nu ook de resterende woningen realiseren.

Alle 54 woningen zijn verkocht en worden naar verwachting in het vierde kwartaal van 2015 opgeleverd. Wethouder Theo Duijvestijn verricht de officiële handeling tijdens de feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen.

AM ontwikkelt in het nieuwbouwplan Tuinveld 388 woningen. Na de realisatie van deze 28 huizen, zullen er in totaal ruim 300 woningen zijn opgeleverd. De wijk is gelegen aan de noordkant van ’s Gravenzande en kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene en waterrijke inrichting. 

Officiële handeling

In het kader van de start bouw is een feestelijke bijeenkomst georganiseerd voor kopers en andere betrokkenen. Wethouder Theo Duijvestijn verricht hierbij de officiële handeling, waarna met de aanwezigen zal worden getoost op een voorspoedige bouw.

 Het ontwerp van de woningen is ontleend aan de BAM Wooncollectie en is afkomstig van AM Concepts, architect Benedict Kraus. De prijzen van de woningen in deze fase zijn vanaf € 245.000 tot en met € 375.000 v.o.n. Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland. Zie voor meer informatie over Tuinveld www.wonenintuinveld.nl.