BAM Woningbouw lanceert de beleggerswoning

7 mei 2015 14:17 - BAM Wonen bv

BAM Woningbouw lanceert een nieuwe productlijn binnen de BAM Wooncollectie voor nieuwbouw; de beleggerswoning. De beleggerswoning is compleet afgestemd op de wensen van beleggers en hun huurders. Hiervoor heeft BAM de programma’s van eisen (PvE’s) van de grootste institutionele beleggers bestudeerd en vergeleken. De overeenkomsten zijn vertaald in de beleggerswoning.

Beleggers hebben in de huidige markt een grote behoefte aan nieuwbouwwoningen. Om tegemoet te komen aan deze vraag heeft BAM samen met AM de beleggerswoning ontwikkeld. De standaarden en variaties binnen de beleggerswoningen zijn gebaseerd op de PvE’s van de grootste institutionele beleggers. De technische tekeningen en de verhuurtekeningen zijn al gereed. Met als resultaat een woning met de juiste kenmerken, een goede prijsstelling en een korte voorbereidingstijd om te starten met de bouw.

De woningen

De beleggerswoning is in twee architectuurstijlen beschikbaar: de kenmerkende jaren ’30-stijl en de karakteristieke Oudhollandse stijl. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een gebruiksoppervlakte van 115 m2, een beukmaat van 5,4 meter, een ruime woonkamer, drie slaapkamers, een ruime badkamer en een zolderverdieping die volledig is afgewerkt. De woningen zijn optioneel uit te breiden met een upgradepakket tegen een vaste prijs, bestaande uit een luxere badkamer, sausklare wanden, een groot dakraam en een buitenterras. Ook is gedacht aan kleine dingen, zo zijn het toilet en de badkamer voorzien van toiletrolhouders. Een belegger wil immers voorkomen dat een huurder gaten gaat boren in het tegelwerk. Daarnaast kunnen beleggers projectmatig voor uitbreidingsopties kiezen, zoals een uitbouw op de begane grond of extra slaapkamer en aparte wasruimte op de zolderverdieping. De woningen zijn uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn de woningen onderhoudsarm. BAM biedt de belegger ook op maat gemaakte meerjarige onderhoudspakketten aan. Dit maakt het een compleet en verhuurklaar product. 

Key-accountmanager Eveline Keizer: ‘Wij staan voor de kwaliteit van de woningen en dit geeft de belegger financiële zekerheid en hiermee de kwaliteitsgarantie voor lange termijn.’ Al met al is de beleggerswoning een woning die uitblinkt in kwaliteit en afwerkingsniveau – en naadloos aansluit bij de wensen van beleggers en huurders. Zonder twijfel een toekomstbestendige, waardevaste aanvulling op de vastgoedportefeuille van iedere institutionele belegger.

BAM Wooncollectie voor nieuwbouw

De beleggerswoning is het nieuwste product uit de BAM Wooncollectie voor nieuwbouw. Uitvoerig onderzoek onder 4.200 consumenten vormt de basis van de BAM Wooncollectie. De uitkomsten zijn vertaald naar de meest gewilde architectuurstijlen en functionele indelingen. De BAM Wooncollectie is oorspronkelijk ontwikkeld voor het koopsegment. Met de beleggerswoning is er nu ook een huurvariant aan de collectie toegevoegd.