AM presenteert nieuwbouwplan DSL030 in Utrecht

12 oktober 2016 14:00 - BAM Wonen bv

AM heeft haar nieuwbouwproject DSL030 aan de Duurstedelaan in Utrecht gepresenteerd. Deze kleinschalige, nieuwe woonbuurt ligt in de wijk Hoograven, dichtbij het centrum van Utrecht. Het woningaanbod betreft dertien eengezinswoningen met een moderne architectuur. Het ontwerp is in samenwerking met AM, BAM Woningbouw en vtwonen tot stand gekomen; kopers wonen straks in een echt vtwonenhuis.

Daarbij geeft AM, in samenwerking met BAM Woningbouw, bewoners de unieke mogelijkheid om hun woning volledig woonklaar te laten opleveren met Victor&Wonen. Zo kunnen de nieuwe bewoners, zodra zij de sleutel krijgen, direct intrekken in hun nieuwe huis.De woningen worden gerealiseerd aan de Duurstedelaan en het Camminghaplantsoen. De huizen zijn ruim (125 m2), comfortabel en hebben een stoere uitstraling. Ze zijn voorzien van een plat dak, grote ramen tot aan de vloer en lamellen voorzetdelen aan de buitenzijde die het licht op fraaie wijze filteren. De start verkoop staat gepland voor november 2016. Belangstellenden kunnen zich vast verdiepen in de locatie, de plattegronden en impressies van de woningen via www.dsl030.nl. Daarnaast is er informatie beschikbaar over het woonconcept van Victor&Wonen waarmee kopers hun nieuwe huis woonklaar kunnen laten opleveren in een woonsfeer naar hun keuze en met indelingsvarianten voor iedere verdieping die passen bij hun leefwijze. Er wordt een wooncheque ter waarde van € 5.000 ter beschikking gesteld om kopers met dit concept een eigen thuis te laten creëren. De prijzen van de woningen zijn vanaf circa€ 370.000 tot € 380.000 v.o.n. voor een tussenwoning en vanaf circa € 380.000 tot € 395.000 v.o.n. voor een hoekwoning.

Overeenkomstig het business model I AM YOU van AM worden kopers zoveel mogelijk betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van hun woning en ontzorgd. Vanaf de inschrijving tot en met de aankoop van de woning verloopt het contact zoveel mogelijk via één contactpersoon; dit maakt het proces overzichtelijker en ook plezieriger.