BAM voert in opdracht van BPL groot onderhoud uit aan 67 appartementen in Amsterdam

10 maart 2016 10:38 - BAM Wonen bv

In opdracht van BPL (het Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw), vertegenwoordigd door vermogensbeheerder Syntrus Achmea Real Estate & Finance, start BAM Woningbouw begin april met het uitvoeren van groot onderhoud aan een woningcomplex in de Amsterdamse Helmersbuurt.

Tegelijkertijd met de onderhoudswerkzaamheden past BAM isolerende maatregelen toe en optimaliseert zij de ventilatiemogelijkheden voor meer wooncomfort. In overleg met de Commissie voor Welstand en Monumenten krijgt het complex een esthetische vernieuwing die afgestemd is op het architectuurbeeld

In Nederland staan 2,5 miljoen woningen waarvan de isolatie en ventilatie verouderd zijn. De maatregelen uit de BAM Wooncollectie Bestaande bouw zijn afgestemd op deze woningen die toe zijn aan groot onderhoud. BAM heeft een efficiënte aanpak om de onderhoudswerkzaamheden gelijktijdig met de energiebesparende maatregelen uit te voeren. Zo krijgt de woning meer comfort en wordt de levensduur verlengd.

Tijdens de werkzaamheden blijven de bewoners in hun woning wonen. BAM verzorgt de complete bewonerscommunicatie voor Syntrus Achmea. BAM heeft ruime ervaring met bouwprojecten in bewoonde staat en stelt het beperken van overlast voor bewoners centraal. BAM zorgt er bijvoorbeeld voor dat de werkzaamheden per woning in een zo kort mogelijke en aangesloten periode worden uitgevoerd.