Startsein bouw Centaurus in Stad van de Zon in Heerhugowaard

30 maart 2016 12:00 - BAM Wonen bv

Delta Lloyd Vastgoed Woningen en BAM Woningbouw geven woensdag 1 april het startsein voor de bouw van het appartementencomplex Centaurus. Het project is ontwikkeld door BAM Woningbouw en is gekocht door Delta Lloyd Vastgoed.

Het complex bestaat uit 48 huurappartementen en is gelegen in plandeel 2 van de wijk Stad van de Zon in Heerhugowaard. Wethouder Quido Oude Kotte van de gemeente Heerhugowaard zal samen met de heer Igno Schings, manager Vastgoed van Delta Lloyd de officiële starthandeling verrichten. 

Woningaanbod

De 48 appartementen in de vrije sector sluiten goed aan op de vraag naar huurwoningen in Stad van de Zon. Delta Lloyd Vastgoed Woningen heeft er alle vertrouwen in dat de woningen snel worden verhuurd. Het woonoppervlakte van circa 98 m², de bijzondere ligging direct aan het water en de kwalitatief hoogwaardige afwerking, zullen hieraan zeker bijdragen. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats op het naastgelegen terrein. Naar verwachting zal de oplevering in het eerste kwartaal van 2016 plaatsvinden. Stad van de Zon Centaurus ligt in de energie neutrale wijk Stad van de Zon in Heerhugowaard op de hoek van het Zuiderlicht en de Dampkring en heeft een wijds uitzicht over het water. Met de realisatie van Centaurus wordt plandeel 2 van Stad van de Zon formeel afgerond.