BAM Woningbouw presenteert ontwikkeling Thuis aan de Zaan

30 september 2016 13:57 - BAM Wonen bv

Op de Zaanse Nieuwbouwdag die plaatsvindt op 8 oktober aanstaande presenteert BAM Woningbouw het nieuwbouw project Thuis aan de Zaan. Op een historische locatie aan de Zaan worden 26 stijlvolle en comfortabele koopwoningen gerealiseerd, waarvan 22 uit de BAM Wooncollectie.

De 26 nieuwbouwwoningen van Thuis aan de Zaan zijn verdeeld in negentien ruime eengezinswoningen (type C) in Jaren ’30 architectuur, drie royale kadewoningen (type D) in moderne architectuur en vier woningen die worden aangeboden in Zaanse architectuurstijl.

Thuis aan de Zaan wordt gerealiseerd aan de Bleekersstraat, waar vroeger een scheepswerf was gevestigd. De Bleekersstraat ligt genesteld tussen de onlangs vernieuwde buurt het Vissershop en de Prins Hendrikbuurt, op korte afstand van het levendige centrum van Zaandam. Toekomstige bewoners van Thuis aan de Zaan profiteren door deze ligging enerzijds van de prachtige ligging aan het water – met mogelijkheid om bij een aantal woningen een bootje aan te leggen – en anderzijds van het ruime aanbod van winkels, cultuur, scholen, sociale voorzieningen en sportverenigingen dat Zaandam rijk is.

Vanuit Thuis aan de Zaan zijn de verbindingen met het zeer nabijgelegen Amsterdam ideaal. Met de auto, bus, trein en zelfs via het water is de hoofdstad goed bereikbaar. En liefhebbers van het buitenleven hebben met de natuurlijkgebieden Jisperveld en het Twiske voldoende mogelijkheden tot buitenrecreatie.

Toekomstige bewoners van de type C eengezinswoningen van Thuis aan de Zaan krijgen de unieke mogelijkheid om hun woning volledig woonklaar te laten opleveren met Victor&Wonen, in hun favoriete Woonsfeer en met indelingsvarianten voor iedere verdieping die passen bij hun Leefwijze. Om bewoners optimaal te begeleiden bij het aankopen en creëren van hun eigen thuis, worden ze vanaf de aankoopfase tot voorbij de oplevering geïnformeerd en geïnspireerd door hun persoonlijke Woonadviseur en via het online platform ditismijnthuis.nl.

De start verkoop van de woningen van Thuis aan de Zaan staat gepland voor medio december 2016 / januari 2017. Vanaf de Zaanse Nieuwbouwdag op 8 oktober kunnen geïnteresseerden zich wel al registeren via thuisaandezaan.nl om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.