BAM Woningbouw realiseert 39 woningen in Maastricht voor Amvest

13 september 2016 13:51 - BAM Wonen bv

BAM Woningbouw is gestart met de bouw van 39 eengezinswoningen in de Koraalstraat in de wijk Caberg in Maastricht. De woningen worden turnkey afgenomen door Amvest Investment Management namens één van haar klanten. De verwachting is dat de woningen medio volgend jaar worden opgeleverd.

Architect Benedict Kraus is verantwoordelijk voor het ontwerp. Er is gekozen voor een eigentijdse vertaling van de naoorlogse wederopbouw-architectuur die goed aansluit op de bestaande omgeving. De inrichting van het openbaar gebied, naar ontwerp van Ziegler Branderhorst, wordt tevens gerealiseerd door BAM Woningbouw. Over AmvestAmvest is actief als fondsmanager én ontwikkelaar op de Nederlandse woningmarkt. Creatief en innovatief in het ontwikkelen van duurzame woningen en levendige woongebieden in de economisch sterke gebieden in Nederland. Zie ook www.amvest.nl

Nadere informatie: Jeffry Savelkoul, commercieel manager BAM Woningbouw Zuid, tel. 06 53 72 16 84; e-mail jeffry.savelkoul@bam.nl