Viering van succesvolle samenwerking bij de opleverborrel Palissade

foto viering

De realisatie van het prachtige complex Palissade is met de bewoners, de gemeente De Volgerlanden en BAM Wonen feestelijk gevierd. BAM Wonen heeft het laatste appartement van Palissade in de zomer van 2017 opgeleverd. Door de grote vraag naar deze appartementen, met name onder senioren, verliep de verkoop zeer snel. En met een evenzo snelle realisatie is de parkwand van de promenade af en daarmee de cirkel rond.

In eerste instantie bleef deze centrumlocatie voor een appartementengebouw braakliggen. “BAM Wonen bleek uiteindelijk degene die toch met een succesvol bod en schetsplan kwam. Samen met de architect Frank Buitelaar-GBS, waren ze in staat om de 55 appartementen te ontwikkelen en te realiseren”, aldus Dhr. Flach, wethouder van Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Dhr. Van der Waal Adjunct Directeur Zuidwest van BAM Wonen: “Het succes van dit prachtige project hebben we vooral te danken aan de goede samenwerking met de gemeente De Volgerlanden en het vertrouwen van de bewoners”. Het uitvoeringsteam van BAM Wonen ontving tijdens de borrel een hartelijk applaus van de bewoners als dank voor hun werk.

Het project bestaat uit 55 panorama-appartementen die allemaal voorzien zijn van een royaal terras, minimaal drie kamers, fraai uitzicht en een eigen parkeerplaats. Palissade is gelegen in De Volgerlanden-West te Hendrik-Ido-Ambacht, een toplocatie vlakbij het Sophiapark en winkelcentrum Hoogambacht. De Volgerlanden is een samenwerking tussen de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en gemeente Zwijndrecht. De bouw van de eerste woningen startte in het jaar 2000 en inmiddels zijn al circa 4.000 woningen van de 5.000 gebouwd.

Deel op social media