Startsein bouw appartementen op locatie Euryza in Zwijndrecht

Startsein bouw appartementen op locatie Euryza in Zwijndrecht

In aanwezigheid van wethouder Aaike Kamsteeg van de gemeente Zwijndrecht vierde gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM de start bouw van de twee appartementencomplexen Landzigt en Rietvink op de locatie Euryza in Zwijndrecht. In totaal worden in deze fase 27 appartementen gerealiseerd, waarvan er 24 zijn verkocht. De bouw is in handen van BAM Wonen.
 

Officiële handeling

De start van de bouw werd op 18 december gevierd met een feestelijke bijeenkomst voor toekomstige bewoners en andere betrokkenen op de bouwlocatie. Wethouder Aaike Kamsteeg van de gemeente Zwijndrecht en Wilco van den Ban, directeur AM Zuidwest gaven symbolisch het startsein van de bouw. Naar verwachting worden de appartementen medio 2019 opgeleverd.

Euryza

Nieuwbouwproject Euryza wordt gerealiseerd op het terrein tussen Het Crescent en het Veerplein. Aan de ‘achterzijde’ ligt de Ringdijk en aan de ‘voorzijde’ de Maas. Euryza is daarmee een echte buitendijkse ontwikkeling. In de eerste fase realiseert AM twee appartementencomplexen. Deze zijn vernoemd naar twee van de vele molens die vroeger in en rond Zwijndrecht stonden, Rietvink en Landzigt. Rietvink omvat dertien appartementen en Landzigt veertien. De gebouwen zijn ontworpen door Groosman. De koopsom ligt tussen de € 325.000 en € 985.000.

Tijdens de bijeenkomst werd tevens een ‘sneak preview’ gegeven op het volgende appartementencomplex: Rozenburg met in totaal 27 appartementen. De koopsom ligt tussen de € 325.000 en € 985.000. De verkoop start het eerste kwartaal van 2018.

Meer informatie: http://www.euryza.nl/

Deel op social media