BAM Wonen start verkoop woningen Thuis aan de Zaan in Zaandam

BAM Wonen start verkoop woningen Thuis aan de Zaan in Zaandam

BAM Wonen start 9 mei aanstaande om 18.00 uur in het Van der Valk hotel in Oostzaan met de verkoop van 26 stijlvolle en comfortabele koopwoningen in het nieuwbouwproject Thuis aan de Zaan. Om optimaal aan te sluiten bij de omgeving, worden de woningen van Thuis aan de Zaan in diverse architectuurstijlen gerealiseerd; negentien ruime eengezinswoningen (type C) in Jaren ’30 architectuur, drie royale kadewoningen (type D) in moderne architectuur en vier woningen in Zaanse architectuurstijl.

Thuis aan de Zaan wordt gerealiseerd aan de Bleekersstraat, waar vroeger een scheepswerf was gevestigd. De Bleekersstraat ligt genesteld tussen de onlangs vernieuwde buurt het Vissershop en de Prins Hendrikbuurt, op korte afstand van het levendige centrum van Zaandam. Toekomstige bewoners van Thuis aan de Zaan profiteren enerzijds van de prachtige ligging aan het water – de kadewoningen bieden zelfs de mogelijkheid om een bootje aan te leggen – en anderzijds van het ruime aanbod van winkels, cultuur, scholen, sociale voorzieningen en sportverenigingen dat Zaandam rijk is.

Vanuit Thuis aan de Zaan zijn de verbindingen met het zeer nabijgelegen Amsterdam ideaal. Met de auto, bus, trein en zelfs via het water is de hoofdstad zeer goed bereikbaar. Liefhebbers van het buitenleven hebben met de natuurgebieden Jisperveld en het Twiske voldoende mogelijkheden tot buitenrecreatie.

In een paar slimme keuzes naar een eigen thuis

In Thuis aan de Zaan biedt BAM Wonen uiteraard voor ieder woningtype de gebruikelijke opties. De eengezinswoningen type C kunnen zelfs volledig woonklaar worden opgeleverd met de eigentijdse Woonsferen van Victor&Wonen. Kiezen voor een Woonsfeer betekent dat kopers een keuken, luxere badkamer en toilet, afgeschilderde trappen, maar ook wand- en vloerafwerking krijgen in hun favoriete Woonsfeer.

Om toekomstige bewoners optimaal te begeleiden bij het creëren van hun eigen thuis en alle andere keuzes die horen bij de aankoop van een nieuwe woning, worden ze vanaf de aankoopfase tot voorbij de oplevering geïnformeerd en geïnspireerd via Dit is mijn Thuis. De belangrijkste contactpersoon daarbij is de Woonadviseur, met wie kopers eenvoudig en snel kunnen communiceren via hun eigen persoonlijke online omgeving op www.ditismijnthuis.nl/thuisaandezaan.

Voor meer informatie over het plan en het actuele woningaanbod zie www.thuisaandezaan.nl

Deel op social media