ASR Dutch Core Residential Fund verduurzaamt 216 appartementen in Utrecht

Ondertekening van de overeenkomst

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer en BAM Wonen ondertekenden op de Provada een overeenkomst voor een nieuw, omvangrijk verduurzamingsproject. Het betreft de verduurzaming, verbetering en modernisering van 216 appartementen aan de Lamérislaan in Utrecht-Tuindorp. De appartementen worden ingrijpend verduurzaamd en gaan van EPA-label F/G naar A.

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer kiest voor ingrijpende verduurzaming zodat de appartementen uit 1971 aanzienlijk comfortabeler en energiezuiniger worden. Door de maatregelen worden de kwaliteit en toekomstbestendigheid van de appartementen en algemene ruimtes vergroot. Voor de bewoners betekent dit meer wooncomfort, een beter binnenklimaat en een lagere energierekening.

BAM Wonen heeft een bewezen efficiënte aanpak om energiebesparende maatregelen in bewoonde staat uit te voeren. Onderdeel van deze aanpak is het verzorgen van alle bewonerscommunicatie. Om de woningverbetering uit te kunnen voeren, moet 70% van de huishoudens instemmen met de plannen. BAM Wonen gaat ervan uit dat de werkzaamheden in het voorjaar van 2018 kunnen worden afgerond.

Deel op social media