BAM Wonen en Heijmans leveren De Kijkuit en De Gagel in Gorinchem op

BAM Wonen en Heijmans leveren De Kijkuit en De Gagel in Gorinchem op

BAM Wonen en Heijmans hebben appartementencomplex De Gagel in nieuwbouwwijk Hoog Dalem in Gorinchem opgeleverd aan de bewoners. In september is in dezelfde wijk het complex De Kijkuit al opgeleverd. Hoog Dalem is een ontwikkeling van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Heijmans Vastgoed. De bouw is in handen van bouwcombinatie Hoog Dalem, Heijmans en BAM Wonen.

Complex de Gagel

De Gagel is een opvallend en statig gebouw met zestien ruime parkappartementen, acht royale hoekappartementen en drie riante penthouses. De park- en hoekappartementen zijn gelegen op de eerste tot en met vierde verdieping. Op de vijfde verdieping bevinden zich drie riante penthouses. Alle appartementen zijn bereikbaar via de lift of met de trap. De appartementen en penthouses zijn royaal van opzet en zijn allemaal voorzien van een buitenruimte op het zuiden. Op de begane grond zijn de stallingsplaatsen en bergingen. De Gagel ligt op steenworp afstand van diverse voorzieningen en is omringd door groen en water.



Complex De Kijkuit

Het appartementencomplex De Kijkuit is verkocht aan Brookland voor de vrije huursector. Het appartementencomplex bestaat uit dertig huurappartementen, dertig bergingen en één parkeerplaats per appartement. Het dak van de appartementen is voorzien van ruim 130 zonnepanelen en draagt hiermee bij aan duurzame energieopwekking en lagere woonlasten voor de bewoners.

Deel op social media