Coolhouse wint beste Haagse Vastgoedproject 2018!

1 november 2018 09:48

De afgelopen weken is Vastgoedjournaal op zoek gegaan naar het beste Vastgoedproject van Den Haag. Na een online stemming die duizenden stemmen heeft opgeleverd, is gisteren de top 3 bekendgemaakt op de Haagse Vastgoeddag 2018. Ons nieuwbouwproject Coolhouse is als winnaar uit de bus gekomen! 

Op deze top 3 kon door de aanwezigen op het congres Haagse Vastgoeddag 2018 gestemd worden. Uiteindelijk is Coolhouse als winnaar uit de bus gekomen, op de voet gevolgd door Carnegie Villa Apartments en Lange Voorhout. 

Carla Heemskerk van BAM Wonen vertelt aan VJ trots te zijn op de overwinning: "We hebben een constructieve samenwerking gehad samen met Simonis Onroerend Goed en architect DAVL Studio. In een korte tijd is dit project ontwikkeld en wordt het gerealiseerd, eind dit jaar leveren we het op. We merken dat dit project leeft, want toen we de eerste artist impressions op borden rondom de bouwplaats hadden geplaatst, hadden we al meer dan 450 aanmeldingen. Dus voordat het werd ontwikkeld, was het al verkocht. Deze prijs is een kers op de taart!" 

Coolhouse is een nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd in Scheveningen aan de Tweede Haven. Het project bestaat uit drie royale penthouses, acht lofts in een woontoren aan de Dr. Lelykade en vier residences aan de Koppelstokstraat. In de woontoren bevindt zich op de begane grond een commerciële ruimte. Coolhouse is een samenwerking tussen BAM Wonen, ontwikkelaar Simonis Onroerend Goed en architect DAVLstudio. Naar verwachting worden de woningen eind dit jaar opgeleverd.