Gemeente Hilversum en BAM Wonen ondertekenen realisatieovereenkomst voor tweede fase Bergh & Boszicht in Anna’s Hoeve

Gemeente Hilversum en BAM Wonen ondertekenen realisatieovereenkomst voor tweede fase Bergh & Boszicht in Anna’s Hoeve

Wethouder Arno Scheepers van de gemeente Hilversum en Pim de Boer, directeur Noordwest bij BAM Wonen, hebben de realisatieovereenkomst voor de tweede fase van Bergh & Boszicht in de wijk Anna’s Hoeve te Hilversum ondertekend. In totaal worden in deze fase 21 gasloze woningen gerealiseerd. Met deze nieuwe ontwikkeling krijgt ook de zuidzijde van de wijk steeds meer vorm.

Voor BAM Wonen is deze tweede fase een mooi vervolg op de eerste fase in het succesvolle project Bergh & Boszicht, die in januari 2019 wordt opgeleverd. Bergh en Boszicht fase twee omvat 21 grondgebonden woningen uit de BAM Wooncollectie, bestaande uit rijwoningen en tweekappers. De woonoppervlaktes variëren van ca. 130 m² tot 160 m². Alle woningen in dit project worden gasloos opgeleverd. De ontwikkeling is momenteel in volle gang. Naar verwachting start de verkoop medio maart 2019.  

Anna’s Hoeve is gelegen aan de rand van de stad Hilversum en is volop in ontwikkeling. De wijk krijgt een parkachtige uitstaling met de voor Hilversum zo kenmerkende laanbomen. De al ingerichte groenstrook van de Anthony Fokkerweg zorgt voor een mooie en groene verbinding met “de Berg” en het door Dudok ontworpen natuurgebied Anna’s Hoeve.

Deel op social media