180 appartementen aan de Staalmeesterslaan in Amsterdam verduurzaamd

BAM Wonen heeft 180 verduurzaamde woningen aan de Staalmeesterslaan in Amsterdam opgeleverd aan het ASR Dutch Core Residential Fund. De twee appartementencomplexen hebben een modern jasje gekregen en zijn verduurzaamd. Alle woningen zijn van energielabel E/F/G naar energielabel A gegaan.

De verduurzaming past binnen het beleid van a.s.r. om een duurzaam, stabiel en aantrekkelijk rendement te behalen door het beheren en toevoegen van waarde aan de bestaande portefeuille. De verduurzaming is vooral gericht op het besparen van energie en het verhogen van het wooncomfort. Zo werden de buitengevels gerenoveerd en is er spouwisolatie aangebracht. Er werden nieuwe, moderne balkonhekken en nieuwe kunststof kozijnen voorzien van HR++-glas geplaatst. Verder werden de algemene ruimten en de garage gemoderniseerd en voorzien van ledverlichting. Daarnaast heeft elk appartement nu een individuele cv-ketel.

De intensieve samenwerking met BAM Wonen en de goede, tijdige communicatie met alle betrokken en met name de bewoners hebben dit project tot een succes gemaakt. De bewoners hebben de renovatie gemiddeld dan ook gewaardeerd met een 8,1.

De zeer gewilde appartementen aan de Staalmeesterslaan liggen op een goede locatie in Amsterdam binnen de ring A10 en aan het Rembrandtpark. Ze zijn bovendien gunstig gelegen ten opzichte van winkels en openbaar vervoer. De gemiddelde woonoppervlakte is 89 m2 en ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats in de garage. De appartementen maken sinds realisatie in 1975 onderdeel uit van de woningportefeuille van a.s.r. en zijn door deze duurzame renovatie weer toekomstbestendig.

 

Over het ASR Dutch Core Residential Fund

Het ASR Dutch Core Residential Fund is het woningfonds van a.s.r. real estate. Het fonds heeft een gediversifieerde portefeuille met een waarde van circa € 1,2 miljard, bestaande uit ongeveer 4800 woningen, gelegen in de sterkste regio’s van Nederland in termen van economische en demografische ontwikkeling. Institutionele beleggers kunnen participeren in dit fonds. Voor meer informatie: www.asrrealestate.nl

Over a.s.r. real estate

a.s.r. real estate beheert en investeert als vastgoedvermogensbeheerder namens haar opdrachtgevers al meer dan 125 jaar in woningen, winkels, kantoren en agrarische grond. Voor professionele beleggers beheert zij 4 Nederlandse vastgoedfondsen en individueel vermogensbeheermandaten voor (inter)nationaal vastgoed. a.s.r. real estate richt zich op de waardeontwikkeling van vastgoed op de lange termijn en is onderdeel van a.s.r., één van de grootste verzekeraars van Nederland.

Over BAM Wonen

BAM Wonen staat voor topkwaliteit tegen de beste prijs. Met innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten zetten we de toon in de wereld van wonen. Dankzij onze kennis, schaal en integrale aanpak maken we aangenamer wonen toegankelijk voor iedereen. Samenwerking is wat ons drijft. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze (toekomstige) bewoners, opdrachtgevers en partners, garanderen we premium kwaliteit. En daarvan profiteert iedereen. Vandaag én morgen. Welkom bij BAM Wonen. Welkom thuis.

Deel op social media