AM geeft startsein bouw zesde fase Villapark Eikelenburgh in Rijswijk

3 juli 2018 09:39

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft het startsein voor de realisatie van 36 woningen in Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. Deze zesde fase bestaat uit vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen en geschakelde herenhuizen. Wethouder Marloes Borsboom van de gemeente Rijswijk verricht samen met Wilco van de Ban, directeur AM Zuidwest, de officiële handeling tijdens een feestelijke bijeenkomst in aanwezigheid van kopers en andere belangstellenden op maandag 2 juli. De bouw is in handen van BAM Wonen

Vilapark Eikelenburgh
Villapark Eikelenburgh ligt in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Kenmerkend voor de jonge villawijk is de markante jaren dertig signatuur van de Haagse school. Openbaar - en privégroen en parken zorgen voor een groene woonwijk. De bestrating krijgt brede stoepen en er komen speelplekken voor kinderen. De ontwikkeling betreft in totaal circa driehonderd woningen, die in verschillende fasen in verkoop worden gebracht. Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Van Egmond Totaal Architectuur.

Naar verwachting worden de 36 woningen vanaf het derde kwartaal van 2019 opgeleverd. Alle woningen zijn verkocht. Inmiddels is fase 7, bestaande uit 38 woningen, in verkoop met herenhuizen, twee-onder-eenkapwoningen en vrijstaande woningen. Meer informatie over Villapark Eikelenburgh is te vinden op Villaparkeikelenburgh.nl.