BAM Wonen levert eerste koopwoningen op in nieuwbouwproject Zuiderburg

BAM Wonen levert eerste koopwoningen op in nieuwbouwproject Zuiderburg

BAM Wonen heeft binnen een zeer korte termijn 24 woningen gebouwd en opgeleverd in het nieuwbouwproject Zuiderburg in Dordrecht. In december 2017 vond samen met wethouder Rinette Reynvaan van de gemeente Dordrecht, Woonbron, kopers en andere betrokken de feestelijke start bouw plaats. Door de voorspoedige bouw wordt de laatste woning naar verwachting eind juli opgeleverd.

We hadden de hoop op een nieuwbouwwoning opgegeven, maar kregen het verlossende woord dat we toch waren ingeloot voor een woning in Zuiderburg. Nog geen negen maanden na de start bouw hebben we de sleutel van onze woning al ontvangen. We zijn blij met de snelle bouwtijd en gaan nu genieten in ons mooie huis’, aldus toekomstige bewoners Koen en Judith. 

Zuiderburg is een eigen ontwikkeling van BAM Wonen. In Zuiderburg zijn 24 woningen gerealiseerd; tien woningen (type Galjoen) met zadeldak en veertien woningen (type Fregat) met lessenaarsdak. Alle woningen beschikken over drie bouwlagen. Zuiderburg is gesitueerd tussen de Zuidendijk en de Karel Doormanweg in Wielwijk in Dordrecht. In de jaren vijftig van de vorige eeuw werd Wielwijk gesticht. De laatste jaren werkt Dordrecht aan de revitalisatie van deze stadse wijk. Wielwijk is uitstekend bereikbaar, biedt voldoende voorzieningen en is een snel opkomende wijk.

Deel op social media