Valiverte in Vaals bereikt hoogste punt

30 augustus 2018 14:29

Nieuwbouwproject ValiVerte in Vaals bereikte op 28 augustus het hoogste punt. Samen met John Coenen, wethouder Wonen & Verkeer Gemeente Vaals, de architect Bureau Boosten Rats, makelaars WijzerWonen en Ruijters en natuurlijk met de kopers, heeft BAM Wonen deze mijlpaal feestelijk gevierd.

Hoogste punt van Nederland

Onder toezicht van hoofduitvoerder Wiel van Oppen is symbolisch de vlag gehesen. Hiermee is het hoogste punt bereikt. “Dit is een bijzonder hoogste punt, want we staan letterlijk op het hoogste punt van Nederland. ValiVerte wordt middenin het groen gebouwd met alle voorzieningen binnen handbereik. Wonen met een dorps karakter en tegelijkertijd de kwaliteiten van een stad”, aldus John Coenen. Tijdens de feestelijke bijeenkomst hebben de nieuwe bewoners geproost op hun nieuwe thuis en kennisgemaakt met de nieuwe buren.

Energiebewust, Duurzaam en Maatwerk

Door het gebruik van duurzame materialen, goede isolatie en energiebewuste warmte- en stroomvoorziening zijn de woningen duurzaam en energiezuinig gebouwd. De woningen zijn op maat aan te passen. Een aanpassing van het ontwerp, een andere ruimtelijke indeling, een alternatieve inrichting van keuken of badkamer of een extra dakkapel of aanbouw, alles kan.

Nog enkele woningen beschikbaar

Binnen het project ValiVerte worden 21 woningen gerealiseerd. Daarnaast zijn er vier bouwkavels voor de zelfbouwer. Nagenoeg alle woningen zijn verkocht. Er zijn nog twee vrije bouwkavels en vier (half)vrijstaande woningen beschikbaar. Informeer bij de makelaar voor de mogelijkheden.  Bouwkavels zijn te koop vanaf €99.000,- V.O.N. en (half)vrijstaande woningen vanaf €259.900,- V.O.N.

ValiVerte in Vaals is een eigen ontwikkeling van BAM Wonen. De verwachting is dat de woningen begin 2019 worden opgeleverd. Meer informatie over het project is terug te vinden op www.valiverte.nl