Een 9+ klantervaring dankzij de uitvoerders van De Frederik in Wassenaar

4 oktober 2019 12:38

De oplevering van De Frederik is op een feestelijke manier gevierd. Opdrachtgever Waaijer Projectrealisatie heeft het projectteam van BAM Wonen en met name de uitvoerders met deze borrel bedankt voor hun inzet gedurende de bouw van De Frederik. André en Marco, uitvoerders van De Frederik, hebben de oorkonde ‘uitvoerders van het jaar’ in ontvangst genomen.

‘Marco Snijders en André Lagrouw zijn geweldige ambassadeurs voor ons project geweest. Ze zijn enorm enthousiast over het project en maken altijd tijd voor alle kopers. Deze positieve en klantvriendelijke houding heeft een impuls gegeven aan de goede sfeer tussen de kopers onderling en ons als bouwteam. Marco en André verdienen het om in het zonnetje te worden gezet’, aldus Maikel Ruhl, Directeur van Waaijer Projectrealisatie.

Ook de Vereniging van Eigenaren heeft namens alle bewoners van De Frederik een woord van dank uitgesproken en een cadeau overhandigd aan de mannen.

De Frederik is een zeer hoogwaardig en energieneutraal appartementencomplex met 41 appartementen, dat met een EPC (energieprestatie coëfficiënt) van 0 de gebouwgebonden energie zelf opwekt. De architectuur kenmerkt zich door lichte kleuren, grote glasvlakken, metselwerk en architectonisch beton. Door middel van de toepassing van warmte- en koudeopslag worden de woningen in de zomer verkoeld en in de winter verwarmd. De technische installatie zorgt ervoor dat de verwarming en koeling van cv-water en stromend water energiezuinig verloopt.

Het appartementencomplex bevindt zich op een prachtige en uitstekend bereikbare locatie nabij groen, strand, zee en het dorpscentrum van Wassenaar met alle voorzieningen.