AM geeft startsein bouw 51 energieneutrale woningen Larense Veld 2 in Almere Haven

9 december 2019 09:50

Gebiedsontwikkelaar AM geeft woensdag 11 december het startsein voor de bouw van 51 energieneutrale woningen in Larense Veld in Almere Haven. Wethouder Maaike Veeningen verricht in het bijzijn van kopers en andere betrokkenen de officiële handeling. Alle woningen zijn verkocht.

Larense Veld
Larense Veld maakt deel uit van de wijk De Laren en ligt in Almere Haven aan een intiem hof omringd door bos en park. Deze nieuwe wijk biedt een leefomgeving met alle bijbehorende voorzieningen voor diverse doelgroepen. De woningen die in aanbouw gaan zijn 41 extra ruime rij- en hoekwoningen van 5,40 en 6 meter breed en tien karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen op een ruime kavel van circa 233 tot 265 m2. De koopsommen waren vanaf € 315.000 tot en met € 489.000. Beide woningtypen zijn ontworpen door Schippers Architecten BNA te Den Haag. De realisatie is in handen van BAM Wonen. De woningen worden volgens planning in het vierde kwartaal van 2020 opgeleverd. Binnen Larense Veld komen in totaal 450 woningen.

Unieke woonbeleving voor kopers bij Homestudios
Kopers hebben voor de indeling en afwerking van hun woning de mogelijkheid gekregen een unieke experience bij Homestudios te doorlopen. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een fysieke en digitale klantreis en doen zij daarmee een complete woonervaring op, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Ook hebben zij de mogelijkheid hun individuele woonwensen zoals een uitbouw, erker of dakkapel te laten uitvoeren. Zo helpt het experience center Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken