Overeenkomst voor nieuwbouw 72 woningen aan de Pastoor Adamsstraat in Roermond getekend

18 februari 2019 09:47

Bericht Wonen Zuid

Op donderdag 14 februari tekenden directeur Harold Lardinois van Wonen Zuid en Frans Fonteijn, directeur Zuid bij BAM Wonen, een overeenkomst voor de bouw van 72 nul-op-de-meterwoningen aan de Pastoor Adamsstraat in Roermond.

Duurzaam wonen in een groene omgeving
Wij maken ons al jaren sterk voor een duurzaam woningbezit en kiezen daarom bewust voor de bouw van energiezuinige woningen. Bouwen aan een duurzame omgeving waarin mensen zich thuis voelen en prettig kunnen leven is ook een van de speerpunten van BAM Wonen. 

De eengezinswoningen hebben een verschillend karakter
Bovendien worden 18 levensloopbestendige woningen gebouwd. Hiermee stimuleren wij dat verschillende generaties naast elkaar kunnen wonen en leven. Daarnaast worden nog vier speciale woningen gerealiseerd waar gezinnen en zorgvragers in één woning kunnen wonen en mantelzorg kunnen verlenen én krijgen. 

De ligging maakt de woningen extra uniek
De Pastoor Adamsstraat is rustig gelegen aan de rand van de wijk De Kemp, schuin tegenover het Nollenbos. Vandaar dat het project de naam de “Groene Campagne” heeft meegekregen. Anderzijds liggen de voorzieningen op loopafstand en is de A73 binnen vijf minuten bereikbaar. 

In het tweede kwartaal van dit jaar wordt met de bouw gestart. Het is de planning om in de zomer van 2020 de eerste woningen op te leveren. 

Meer informatie over project De Groene Campagne
Heeft u belangstelling voor dit project? Meld u zich dan via infowonen-zuidnl aan als “Belangstellende Groene Campagne”, met vermelding van naam, geboortedatum, adres, e-mail, telefoonnummer en aantal gezinsleden. U wordt dan rechtstreeks op de hoogte gehouden.
Wilt u een woning huren? Schrijft u zich dan in als woningzoekende via onze website www.wonen-zuid.nl