Leendert den Heijer benoemd tot directielid BAM Wonen

Leendert den Heijer benoemd tot directielid BAM Wonen

L.A. (Leendert) den Heijer is per 1 juni jl. toegetreden tot de directie van BAM Wonen. Leendert den Heijer was directeur Bouwen op Maat bij BAM Wonen. Hij gaat samen met D. (Dinant) te Brinke (voorzitter) leiding geven aan BAM Wonen. 

Leendert den Heijer was sinds januari 2017 directeur Bouwen op Maat bij BAM Wonen. Hij was in die functie verantwoordelijk voor de aansturing van drie productie-units van Bouwen op Maat in Eindhoven, Nieuwegein en Rotterdam. In die hoedanigheid was hij betrokken bij diverse prestigieuze projecten zoals de transformatie van de Noordsingel Gevangenis in Rotterdam en De Willem en De Zwijger in Best, verkozen door Cobouw als meest duurzame project van 2018. Van 2010 tot 2016 was hij directeur BAM Woningbouw Zuidwest, in welke periode hij betrokken was bij projecten zoals De Reder in Scheveningen en Lage Zijde in Alphen aan den Rijn.

R.A. (René) Middelburg, adjunct-directeur voorbereiding Bouwen op Maat bij BAM Wonen, is Leendert den Heijer opgevolgd als directeur Bouwen op Maat bij BAM Wonen.

Daarnaast is T.E.J. (Tom) Jongen, tot 1 juni jl. directeur Renovatie Concepten bij BAM Wonen, per dezelfde datum benoemd tot directeur Zuidwest en Utrecht & Noordoost van BAM Wonen. In die functie volgt hij Martijn van der Knaap op, die is toegetreden tot de directie van BAM Bouw en Techniek. De huidige rol van Tom Jongen wordt ingevuld door J.P. (Jasper) Blanken, tot 1 juni jl. adjunct-directeur voorbereiding Renovatie Concepten.

Deel op social media