BAM Wonen start met oplevering 76 gasloze en energiezuinige woningen Wijdelande in Uithoorn

BAM Wonen start met oplevering 76 gasloze en energiezuinige woningen Wijdelande in Uithoorn

BAM Wonen start, negen maanden na de start van de bouw, met de oplevering van 76 gasloze en energiezuinige koopwoningen van het project Wijdelande in Uithoorn. Vandaag ontvingen de eerste bewoners hun sleutel. Wijdelande is een ontwikkeling van CZAN Blauw, een samenwerking van Blauwhoed en AM. De architectuur is ontworpen door Mulleners en Mulleners Architecten

Wijdelande is een nieuwbouwwijk in Uithoorn met 76 gasloze en energiezuinige eengezinskoopwoningen. Er is standaard een warmtepomp in de woning aanwezig, waardoor in de hele woning zowel vloerverwarming als vloer topkoeling is. Elke woning beschikt standaard over een eigen smart-homesysteem, waarbij bewoners beschikken over eigentijdse voorzieningen als slimme rookmelders, usb-wandcontactdozen, led-buitenverlichting en zelfs sensortoiletverlichting. De wijk is ruimtelijk opgezet met veel groen en water.

Persoonlijk wonen

Kopers kregen de gelegenheid om een bezoek te brengen aan Homestudios. Hier hebben zij in het experience center hun eigen klantreis doorlopen. Samen met een persoonlijke woonadviseur werden persoonlijke voorkeuren besproken, om zo de woning geheel naar wens af te maken. De bewoners hebben van hun nieuwe huis al gelijk een thuis gemaakt. 

Deel op social media