BAM Wonen levert 76 gasloze en energiezuinige woningen op in Wijdelande in Uithoorn

BAM Wonen levert 76 gasloze en energiezuinige woningen op in Wijdelande in Uithoorn

BAM Wonen heeft in opdracht van CZAN Blauw (een samenwerking van gebiedsontwikkelaar AM en Blauwhoed) de laatste van 76 gasloze en energiezuinige woningen van het project Wijdelande in Uithoorn opgeleverd. De bouw van het project is gestart in mei 2019 en in april 2020 zijn de eerste woningen opgeleverd. Vrijdag is de laatste woning opgeleverd en ontvingen de blije bewoners hun sleutel. Met de oplevering van Wijdelande is Uithoorn klaar voor de toekomst.

Wijdelande is een nieuwbouwwijk in Uithoorn met 76 gasloze en energiezuinige eengezinswoningen. Er is standaard een warmtepomp in de woning aanwezig, waardoor in de hele woning zowel vloerverwarming als vloertopkoeling aanwezig is. Elke woning heeft standaard een eigen smart-homesysteem en de bewoners beschikken over eigentijdse voorzieningen als slimme rookmelders, usb-wandcontactdozen, led-buitenverlichting en zelfs sensor toiletverlichting. De koopwoningen zijn ontworpen door Mulleners en Mulleners Architecten uit Haarlem. De wijk is ruimtelijk opgezet met veel groen en water.



Persoonlijk wonen

Kopers kregen de gelegenheid om een bezoek te brengen aan Homestudios. Hier hebben zij in het experience center hun eigen klantreis doorlopen. Samen met een persoonlijke woonadviseur werden persoonlijke voorkeuren besproken, om zo de woning geheel naar wens af te maken. De bewoners hebben van hun nieuwe huis al gelijk een thuis gemaakt.

Deel op social media