Whitepaper - De bestaande woningvoorraad verduurzamen. Hoe doe je dat?

Whitepaper - De bestaande woningvoorraad verduurzamen. Hoe doe je dat?

Whitepaper

Worstelt u met de vraag of het verduurzamen van uw portefeuille wel rendabel is? BAM Wonen heeft een whitepaper opgesteld waarin staat beschreven hoe u de bestaande woningvoorraad kunt verduurzamen. Op korte termijn is het mogelijk om de CO2-uitstoot terug te dringen en om energie te besparen. U kunt de verduurzamingsinvesteringen eerder of sneller terugverdienen en tegelijkertijd voor bewoners het wooncomfort vergroten en hun woonlasten verlagen. De volgende vier succesfactoren komen aan bod:

  • Inventarisatie geschiktheid en mogelijkheden
  • Het maken van een sluitende businesscase
  • Structureel draagvlak creëren onder bewoners
  • Flora en fauna integraal met de renovatie meenemen

Heeft u naar aanleiding van de whitepaper vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Veel plezier met lezen en succes met de verduurzamingsopgave die voor u ligt.

Download hier uw gratis whitepaper

We gebruiken uw gegevens om inzichtelijk te maken welke doelgroepen interesse hebben in deze whitepaper, wat ons weer kan helpen voor de verdere ontwikkeling van toekomstige whitepapers. En het biedt ons de mogelijkheid om vrijblijvend contact met u op te nemen om uw interesse in het onderwerp met u te bespreken en te leren van uw bevindingen. Zie ook ons Privacy Statement.

Nadat u op Versturen hebt geklikt, kunt u de whitepaper downloaden.