Hoogste punt bouw 24 sociale huurwoningen in Hoef en Haag

hoogste punt Hoef en Haag LEKSTEDEwonen

(Bericht LEKSTEDEwonen) Op dinsdag 21 november vierden LEKSTEDEwonen en BAM Wonen het bereiken van het hoogste punt van 24 eengezinswoningen in Hoef en Haag. Dit is al weer het zesde project dat BAM Wonen voor lekstedewonen in Hoef en Haag realiseert. Naar verwachting worden de woningen in mei 2024 opgeleverd. Samen met de bouwmedewerkers werd het hoogste punt traditioneel gevierd met een frietje en een snack van de frietkar. 

In bijzijn van een aantal genodigden en de vakkundige bouwmedewerkers en onderaannemers van de BAM werd stil gestaan bij het belang van de nieuwbouw in het nieuwe dorp Hoef en Haag bij Vianen. 

Ed de Groot (directeur bestuurder LEKSTEDEwonen): “We zijn verheugd dat er weer met een vlot tempo aan deze woningen is gewerkt. We hebben er vertrouwen in dat de kwaliteit weer hetzelfde zal zijn als dat van de eerder door BAM Wonen gebouwde woningen, waarover onze bewoners zeer tevreden zijn”.

Landelijk karakter
De woningen vormen qua sfeer en materiaalgebruik een combinatie van dorps wonen en landelijk wonen tegen de Lekdijk. Het landelijke karakter wordt versterkt door bijzondere materialen in de gevel te verwerken zoals houten gevelbekleding. De gevelaanzichten, kleur bakstenen en raamomlijstingen zijn per woning verschillend, maar de indelingen en woonoppervlakten (114m2) zijn identiek. De woningen worden gerealiseerd aan de Abeliaerf, Korenbloemerf en Sleutelbloemerf. Meer informatie is te vinden op www.lekstedewonen.nl/projecten

Hoogste punt 
In mei is gestart met de bouw en inmiddels is het hoogste punt bereikt. Op het hoogste punt is de kap geplaatst met daarin de vlaggen van LEKSTEDEwonen en BAM. Na het welkomstwoord van Ed de Groot begon de viering.

Na oplevering van dit project hebben LEKSTEDEwonen en BAM Wonen samen 191 woningen in Hoef en Haag gerealiseerd. 

 

hoogste punt viering Hoef en Haag LEKSTEDEwonen

Deel op social media