Start presale 36 eengezinswoningen en 20 appartementen Bloementuin in Sassenheim

Bloementuin Sassenheim 2

BAM Wonen is gestart met de presale van 36 duurzame en comfortabele eengezinswoningen en twintig appartementen in de Bloementuin in Sassenheim. Tevens worden twintig bootligplaatsen te koop aangeboden. Bloementuin is een eigen ontwikkeling van BAM Wonen. Naar verwachting start de bouw van de woningen in september 2023 en worden de woningen eind 2024 opgeleverd.

De woningen in Bloementuin zijn volledig gasloos, uitgerust met de meest moderne en energiezuinige installaties en uitstekend geïsoleerd. De eengezinswoningen en appartementengebouwen worden uitgevoerd in stijlvolle Jaren 30 architectuur. De eengezinswoningen zijn onderverdeeld in zes woningtypes, die naar bloemen vernoemd zijn. Ze variëren in woonoppervlakte van circa 109 m² tot en met 118 m². De in totaal twintig appartementen bestaan uit drie- en vierkamerappartementen met respectievelijk een gebruiksoppervlakte van 87 m² en 85 m². Iedere woning heeft een ruim balkon of terras van 8,5 m² waar je kan genieten van het buitenzijn. Er zijn diverse optie- en indelingsvarianten mogelijk om de woning naar eigen wens in te delen.

Woonkwaliteit stond voor de architecten voorop bij het ontwerp van de woningen en de leefomgeving in Bloementuin. In het ontwerp van de leefomgeving staan groen, rust en woonkwaliteit centraal. Bloementuin gaat straks bovendien naadloos op in de omliggende omgeving. Met duurzaamheid als belangrijk uitgangspunt in de realisatie van de Bloementuin wordt tevens invulling gegeven aan BAM’s strategie ‘Building a sustainable tomorrow’.

Persoonlijk wonen
De kopers in het project krijgen de gelegenheid om bij Homestudios, het woonexperience center, hun eigen klantreis te doorlopen. Samen met een woonadviseur worden persoonlijke voorkeuren en wensen besproken om de woning geheel naar eigen smaak af te werken. De bewoners kunnen zo van hun nieuwe huis al gelijk een thuis maken.

Bootligplaatsen
Naast de woningen worden ook twintig bootligplaatsen te koop aangeboden. De Kagerplassen zijn goed bereikbaar via het aangrenzende water. En vanuit dat prachtige watersportgebied zijn ook de grotere Nederlandse wateren te bevaren.

Voor meer informatie kijk op: https://bloementuinsassenheim.nl

Deel op social media