Whitepaper - Snel betaalbare en duurzame nieuwbouw realiseren. Hoe doe je dat?

Whitepaper - Snel betaalbare en duurzame nieuwbouw realiseren. Hoe doe je dat?

Whitepaper

Hoe bouwen we snel betaalbare en duurzame woningen? Dat is de vraag die centraal staat in de bouwopgave.

De komende tien jaar moeten we een miljoen woningen bouwen om elk huishouden een eigen onderkomen te kunnen bieden. Begin 2021 is de Actieagenda Wonen opgesteld; een unieke coalitie van 34 organisaties die voorstellen en afspraken heeft vastgelegd hoe snel meer betaalbare huur- en koopwoningen te realiseren.

De regering heeft haar bouwplannen gepresenteerd die de woningbouw moeten versnellen. Met 100.000 woningen per jaar en een minister van VRO (Volkshuisvesting & Ruimtelijke Ordening) wil kabinet-Rutte IV het woningtekort inlopen. Hoe gaan we dit met z’n allen voor elkaar krijgen? Welke obstakels liggen er voor ons en welke mogelijkheden heeft u om toch snel een bijdrage te leveren aan deze maatschappelijke opgave? U leest het in dit whitepaper: Snel betaalbare en duurzame nieuwbouw realiseren. Hoe doe je dat?

Download hier uw gratis whitepaper

We gebruiken uw gegevens om inzichtelijk te maken welke doelgroepen interesse hebben in deze whitepaper, wat ons weer kan helpen voor de verdere ontwikkeling van toekomstige whitepapers. En het biedt ons de mogelijkheid om vrijblijvend contact met u op te nemen om uw interesse in het onderwerp met u te bespreken en te leren van uw bevindingen. Zie ook ons Privacy Statement.

Nadat u op Versturen hebt geklikt, kunt u de whitepaper downloaden.