Mijlpaal voor toekomstbestendige wijkontwikkeling Keent en Moesel in Weert

Tekenmoment Wonen Limburg en BAM

(Bericht Wonen Limburg) Wonen Limburg is verheugd om aan te kondigen dat BAM Wonen de aanbesteding heeft gewonnen voor de eerste fase van de gebiedsontwikkeling Keent en Moesel in de gemeente Weert. BAM Wonen zal dit project uitvoeren in samenwerking met het gerenommeerde architectenbureau Martens Willems & Humblé architecten uit Maastricht. 

Dinsdag 9 juli werd de overeenkomst bezegeld door een gezamenlijke ondertekening door Wonen Limburg en BAM Wonen. Ger Peeters, bestuurder van Wonen Limburg, reageert enthousiast: "De toewijzing van deze tender aan BAM, in samenwerking met Martens Willems & Humblé architecten, vormt een belangrijke stap in de volgende fase van de gebiedsontwikkeling Keent en Moesel. We zijn blij met de kwaliteit en zorg die in hun inschrijving naar voren kwam. En kijken er naar uit om de komende tijd samen invulling te gaan geven aan het realiseren van nieuwbouw in de wijken Keent en Moesel in Weert."

Inschrijving doet recht aan eisen en verwachtingen
De inschrijving van BAM Wonen voldeed aan alle eisen en verwachtingen die Wonen Limburg had gesteld, met een bijzondere aandacht voor de wensen en behoeften van de bewoners in de wijk. Deze toewijzing markeert een belangrijke mijlpaal in de daadwerkelijke start van de woningbouw in deze wijk. “We zijn trots dat Wonen Limburg BAM Wonen heeft geselecteerd voor deze mooie opgave. Samen met architect Martens Willems & Humblé, de andere partners en stakeholders voegen we kwaliteit en duurzaamheid toe aan de wijk en geven we invulling aan onze belofte: een duurzaam (t)huis voor iedereen!”, aldus Jeffry Savelkoul, commercieel directeur bij BAM Wonen. Een van de eerste projecten die wordt gerealiseerd, is een prachtig gebouw in hout aan de J.W. Frisolaan. Dit duurzame en innovatieve ontwerp weerspiegelt de toewijding aan milieuvriendelijkheid en hoogwaardige architectuur.

Met het tekenen van deze samenwerking zet Wonen Limburg een cruciale stap naar het realiseren van haar ambitie om duurzame en kwalitatief hoogwaardige woonomgevingen te creëren die voldoen aan de behoeften van de huidige en toekomstige bewoners in de wijken Keent en Moesel in Weert.

 

Deel op social media