10 woningen De Heeren in Santpoort-Noord

De ligging van het project De Heeren is heel centraal in Santpoort-Noord (gemeente Velsen). Alle voorzieningen, zoals scholen, sportverenigingen en winkels zijn dichtbij. De Heeren is een kleinschalig project met tien twee-onder-één-kap woningen op een fijne plek in Santpoort-Noord. Zes woningen komen aan de Wüstelaan en vier aan de Hoofdstraat.

Voor de stijl van de architectuur is aansluiting gezocht bij de bestaande architectuur in Santpoort. Langs de Wüstelaan komen zes woningen met een dorps karakter. Aan de kant van de Hoofdstraat komen vier woningen met een meer statig karakter van herenhuizen.

De woningen zijn ontworpen door Heren 5 architecten uit Amsterdam. In de gevels zijn fraaie metselwerkpatronen verwerkt en elke tweekapper krijgt door de unieke detaillering een geheel eigen karakter. Het ontwerp past goed in het bestaande straatbeeld van de Hoofdstraat en Wüstelaan.

De woonoppervlaktes variëren tussen de ca. 166 en 179 m2. De woningen hebben 4 slaapkamers. De afwerking is hoogwaardig, compleet met luxe keuken en sanitair. Alle woningen hebben een eigen tuin, een garage of schuur. Kopers hebben veel vrijheid om de woning helemaal op maat te maken naar de eigen woonwensen.