10 woningen Entree in Bodegraven

Binnen een periode van een jaar heeft BAM Wonen in opdracht van Looye Vastgoed tien energiezuinige en gasloze woningen voor de verkoop gerealiseerd.

Het ontwerp van de tien koopwoningen is ontleend aan de BAM Wooncollectie en kenmerkt zich door een grote diversiteit aan authentieke details, die refereren aan de Oudhollandse stijl. Het aangezicht van de woningen biedt de uitstraling van een herenhuis met veel variatie zoals een erker en karakteristieke topgevel.

de entree bodegraven

 Er is speciale aandacht voor de duurzaamheid. De woningen van gemiddeld  127 m2 zijn gerealiseerd zonder gasaansluiting en hebben een standaard EPC van 0,26. Ze zijn standaard voorzien van drie-laagse isolerende beglazing en zonnepanelen. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals hout met een FSC-keurmerk.

De tien woningen liggen aan de entree van nieuwbouwwijk Nieuw Weideveld in Bodegraven. Een mooie landelijke locatie dichtbij het centrum van Bodegraven. BAM Wonen realiseerde eerder in opdracht van Timpaan 140 woningen in Nieuw Weideveld.

Locatie

Cijfers en feiten

Soort bouw
Nieuwbouw
Soort woning
Grondgebonden
Energetisch
Gasloos
Projectkenmerken
BAM Wooncollectie, Conceptuele bouw
Segment
Ontwikkelaar

Plaats
Bodegraven


Opdrachtgever
Looye Vastgoed


Architect
Benedict Kraus


Aantal koopwoningen
10


Start werkzaamheden
Februari 2018


Opleverdatum
Februari 2018


EPC
0,26

Deel op social media