135 appartementen Wicherskwartier in Amsterdam

Het Wicherskwartier ligt in een geliefd woongebied, de Staatsliedenbuurt in stadsdeel West (voorheen Westerpark) in Amsterdam, aan het water van de Kostverlorenvaart. Het blok van de Staatsman, aan de zijde van het Buyspad, vormt een geheel met het project Wicherskwartier.

Het Wicherskwartier is omsloten door de straten Donker Curtiusstraat, Buyskade en Visseringstraat. Het project bestaat uit 2 blokken boven op de gezamenlijke stallingsgarage voor auto's. De appartementen op de begane grond hebben een privé tuin.

De 35 luxe en comfortabele huurappartementen hebben een eigen parkeerplaats. Je woont in een levendige buurt met winkels, een sportschool, een park, horecagelegenheden, openbaar vervoer en, in de buurt, diverse uitvalswegen. Tussen de woningen komt de nieuwe Wichersstraat, die eindigt op een leuk pleintje met een waterspeelplaats.

De woningen van het Wicherskwartier en de Staatsman vormen de overgang tussen een historische buurt naar moderne hybride bebouwing aan het eind van de Buyskade.