14 woningen Laantje van Salland Den Haag

In Wateringse Veld in Den Haag zullen 7.500 woningen worden gerealiseerd. Van herenhuizen, geschakelde woningen en vrijstaande villa's tot seniorenwoningen. In een landelijke of een meer stedelijke woonomgeving. Een van de deelprojecten is het Laantje van Salland. 

Laantje van Salland bestaat uit 10 woningen van type E en 4 woningen van type H van de zogenaamde BAM Wooncollectie nieuwbouw, in de architectuurstijl oudhollands en jaren ’30. De woningen uit de BAM Wooncollectie nieuwbouw (een uniek product, ontwikkeld door BAM Wonen en AM) zijn het resultaat van honderden interviews met woonconsumenten en intensief onderzoek naar de meest populaire leef- en architectuurstijlen (jaren 30, Oudhollands, modern). Bovendien zit in elke woning de opgetelde kennis en ervaring van BAM en alle co-makers, die hun beste materialen, technieken en processen bijeengebracht hebben. Daardoor wint de BAM Wooncollectie nieuwbouw op alle fronten: afzetmarkt, keuzevrijheid, time-to-market en prijs/kwaliteit.

In augustus 2013 is gestart met de realisatie van 6 twee-onder-een-kap woningen. Deze woningen zijn in april 2016 opgeleverd. De overige woningen zijn nog in verkoop.

Bekijk het project en de woningen hier www.debinnentuinen.nl.