21 appartementen Valkenburg

Realisatie van 21 koopappartementen 'Diepengaerde' in Valkenburg.

BAM Wonen heeft in opdracht van Jongen Projectontwikkeling het 5e en laatste wooncomplex in het plan Diepengaerde in Valkenburg gerealiseerd. De 21 appartementen zijn gelegen aan het nieuwe park aan de Plenkertstraat, direct aan de Geul te Valkenburg. Het moderne wooncomplex bestaat uit drie woonlagen, met op elke laag 7 appartementen. De appartementen beschikken over een woonoppervlakte tussen de 89m2 en 98m2. Elk appartement heeft twee slaapkamers, een ruime woonkamer met keuken, badkamer, berging en een mooi buitenterras/balkon van ± 10m2. Naast de berging op woonniveau heeft elk appartement een privéberging en een vaste ondergrondse parkeerplaats in het souterrain. Sommige appartementen zelf twee parkeerplaatsen. 

De appartementen kenmerken zich door het hoge afwerkingsniveau, met onder andere zwevende dekvloeren met vloerverwarming, aluminium gevelkozijnen en een hoogwaardig isolatiepakket die lage energielasten garandeert. Ook zijn de appartementen voorzien van een gebalanceerd mechanisch ventilatie systeem met warmteterugwinning. 

Woonwens koper staat centraal

Voordat we dit nieuwe appartementencomplex hebben gerealiseerd, kregen nieuwe eigenaren de mogelijkheid om de persoonlijke woonwens te laten uitvoeren tijdens de bouw. Zo konden nieuwe bewoners onder andere de keuken en badkamer naar eigen smaak er wens inrichten. Op deze manier hebben de kopers ieder op een eigen manier hun nieuwe thuis gecreëerd.